Dupa cateva ore de joc in care am trecut de ceva nivele si sunt inca la Part 1 (hmm..sa fie oare asa lung jocul?) impresiile sunt bune. Misto feeling-ul, unele misiuni sunt interesante, iar de bug-uri deocamdata nu m-am lovit.

Joc pe hard momentan, probabil o sa fac si al doilea run pe Purist, se pare ca sunt muuulte modalitati de a "rezolva" tintele (la una din misiuni un hint indica cel putin 12 de modalitati de kill).

---------- Post added 21-11-2012 at 12:01 AM ----------

Ceea ce am uitat sa mentionez este ca, desi realizarea e ok si gameplay-ul este pe gustul meu, jocul nu prea mai e construit pe sistemul din episoadele precedente. Nu mai e structurat pe misiuni (sau contracte, daca vreti) in care stii de la inceput ce tinta ai, iti alegi arsenalul, iti planifici abordarea etc. Acum mai degraba trebuie sa-ti faci treaba intr-o zona, dupa care treci la urmatoarea fara sa existe vreo consecinta a modului de abordare. Nu iti mai poti alege armele, nu mai ai upgrade-uri.. De multe ori are chiar un feeling de Splinter Cell Conviction.

Pe mine nu ma deranjeaza stilul de joc, dar fanii mai hardcore ai seriei s-ar putea sa ramana un pic dezamagiti.