Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
De la Mediadot am cumparat acum 4 ani, cand aveau magazin la Lizeanu(cu livrare de la sediul lor).Nu am avut nici o problema, desi nu inspira prea multa incredere cand intrai in magazinul acela inghesuit.
Thanks am dat(dupa cum se si numeste) ca multumire pentru informatia care eu o consider utila, nu pentru ca as fi avut probleme cu cele doua.
ok, am inteles, merci frumos.
Offtopic: aceeasi parere despre mediatot o auzisem de la un prieten.
Ontopic: o gramada de magazine online se pregatesc de black friday (cu muuult mai multe decat anul trecut) Ca si exemple: http://ishield.ro/magazin/ro/, http://www.f64.ro/blackfriday, http://www.3e.ro/ (dark week), http://www.azerty.ro/black-friday/?u...n=black-friday, http://www.altex.ro/black-friday (al caror site deja cam crapa), http://www.domo.ro/oferta/Black_Friday, http://www.ideall.ro/, http://www.okazii.ro/black-friday?ic...k_friday_badge, http://www.cora.ro/, http://gamestop.co.uk/BlackFriday201...m_medium=email, http://www.sevensins.ro/, http://www.evomag.ro/Selectii/1-Blac...r_prima_pagina, http://www.oktal.ro/, http://dol.ro/, http://www.sigmanet.ro/, http://www.playcom.ro/index.html (asta mi-e si teama sa-l trec la ce faima are), pc fun (11 % sub forma de voucher - 11% CADOU la orice produs), http://www.digiland.ro/blackfriday/, http://www.koyos.ro/black-friday, http://www.fvshop.ro/, http://www.flanco.ro/ (3 zile), http://www.electrofun.ro/ si am auzit ca si apple ar avea ceva reduceri (deocamdata nu am vazut nimic la nici un retailer, ci doar anuntul de pe site-ul lor oficial One-Day Apple Shopping Event 2012 - Apple Store (U.S.)).
Imi cer scuze daca unele din ele au mai fost date si le repet aici. Cele care nu au reclama de black friday pe prima pagina le-am trecut fiindca am primit notificare pe mail.

Nimic insa pana acum de la: pc garage (probabil dupa semi-esecul de anul trecut, dar cum pc fun are deja o oferta probabil ca si ei vor da), cel.ro/ dc-shop, emag (ei au insa tot felul de reduceri si probabil ca vor baga si black friday).