Informatii despre Black Friday:

1. Nu trebuie sa va treziti la 5 dimineata cum va cer altii. Promotiile noastre sunt prietenoase cu somnul vostru si vor incepe in jur de ora 11:00-11:30.
2. Sunt aproximativ 70 de titluri in promotie, cateva mii de unitati pentru acestea sunt disponibile. Exista si titluri (putine) care au stoc mic, se va epuiza repede. Vom incerca sa scoatem de pe site cat mai repede produsele care se epuizeaza, dar nu este un proces in timp real din cauza faptului ca se va suna pentru confirmare.
3. Produsele vor ajunge la voi in maxim 5 zile lucratoare (deci pana pe 30.11), daca au fost confirmate telefonic in prealabil. Incercam sa livram totul cat mai repede, dar pot aparea intarzieri in procesare la depozit.
4.Discount-urile variaza intre 20% si 90%. Produsele nu au preturile marite artificial fata de perioada anterioara, se scad de la ce vedeti pe site acum si ce a fost si pana acum.
5. Exista promotii pentru urmatoarele platforme:

PS3 - jocuri de la 39,9 lei
Xbox 360 - jocuri de 49,9 lei (si accesorii Xbox 360 - faceplates, controllere, etc, preturi incepand cu 14,9 lei)
PSP - jocuri de la 29,9 lei
PC - jocuri de la 9,9 lei
Wii - jocuri de la 19,9 lei
PS2 - jocuri de la 29,9 lei
3DS - jocuri de la 49,9 lei
DS- jocuri de la 14,9 lei

6. Mai mult de atat, discount-urile voastre de membri ai Clubului Gameshop.ro se pastreaza, veti beneficia de reducerile procentuale si de celelalte avantaje. Astfel, la Gameshop aveti reduceri la reduceri (toate produsele care pana acum aveau reducere de membru vor avea in continuare).

Am hotarat de asemenea, dupa ce ne-am consultat cu echipa CG, sa sustinem acest site si comunitatea in continuare.

Astfel, in momentul in care veti face comanda, dupa ce mergeti in cos (la casa) aveti un camp de comentarii. Treceti in campul de comentarii textul: Sunt membru Consolegames.ro si am nick-ul [Nick-ul vostru].

Gameshop va acorda 1% din achizitia voastra catre Consolegames.ro pentru a ajuta cu hosting-ul si intretinerea si pentru a mentine standardele de calitate. Cumparand de la Gameshop maine veti contribui la suma pe care Gameshop o va plati catre Consolegames. Precizam ca pe voi acest lucru nu va costa nimic.