Quote Originally Posted by Seryaph View Post
Pai e ca si cum s-ar fi intrerupt din cauza internetului... atata timp cat meciul se reia in acelasi conditii, asa cum este specificat in regulament este acelasi lucru. Tu ma intrebi ce se intimpla daca iese un user iese si refuza sa mai continue? In cazul acesta pierde meciul la masa verde, evident.

Asta se intimpla numai in cazul jucatorilor eliminati prin cartonas rosu, nu are nici-o legatura cu accidentarile.

Scorul ramane 5-5, dar daca doriti puteti sa mai jucati cele 5 minute, minutele care ar fi trebuit sa fie de prelungire. Asta daca credeti ca mai are rost.

Ok. Atunci, sa zicem ca daca in urmatorul meci din campionat eu ies de 5 ori si zic ca am iesit din greseala, se reia de fiecare data, e ok? Eu accept scuza adversarului si il inteleg, a gresit, doar ca pun problema altfel. Ce s-ar intampla? Ies de 5 ori pe meci, gasesc scuze mereu, adversarul se enerveaza, avantaj pentru mine (poate). Ar fi conform regulamentului deci nu gresesc cu nimic pentru ca nu am iesit ca sa renunt, ci doar ca...a picat netul. Repet, nu am nimic cu gvingi76, este un jucator serios si cred in scuza lui. In al doilea meci a fost totul ok. In fine, decizia e decizie, o respect ca atare.

O seara faina!