Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
MEDIA GALAXY | Consola SONY PS3 Super Slim 12GB, Blu-Ray

Nu stiu de ce a apărut asa de tarziu pe site la preţul asta(atentie altex, media galaxy ofera garanţie de producător, doar un an)
Garantia de producator sa i-o dea lu' masa, atata timp cat desfasoara activitati comerciale pe teritoriul Romaniei trebuie sa se supuna legilor in vigoare aici!

Prin vara am fost cu un amic sa isi cumpere un PS3 de la Altex, toate bune si frumoase, a cumparat omul consola se duce acasa si observa ca are certificat de garantie pe un an de zile, se intoarce la magazin si le semnaleaza faptul ca trebuia garantie de 2 ani conform legilor in vigoare, primeste un raspuns de la o angajata cum ca la ei asa vine garantia direct de la producator. Le spune ca se va duce la OPC sa le semnaleze lucrul acesta si scoate telefonul din buzunar sa sune la ei, hop rasare unu de langa vanzatoare, mai tarziu s-a prezentat cum ca ar fi nu stiu ce sef de magazin, si ii spune ca a fost o neintelegere apoi ii completeaza un alt certificat de garantie pe 2 ani. Deci da ... garantie de producator pe draq.