Quote Originally Posted by RaverX View Post
Normal ca poti. Pana se "prinde" Microosft ca e modata consola, dupa aia nu mai joci nimic pe Live. Insa eu am alta intrebare, vad ca esti membru de 2 ani deja pe forum, nu stiai ca discutiile despre modari nu-s tocmai agreate aici?
Discutia despre modari nu e interzisa, nu confundati totusi modarea cu piraterie. Chiar daca in 99% cei cu consola modata sunt si "pirati" trebuie facuta insa o diferenta intre cele doua concepte. Modare != piraterie... In plus e treaba fiecaruia ce face acasa, atata timp cat nu se lauda pe forum ce jocuri joaca el inainte de a fi lansate si promoveaza pirateria. Stiu ca o sa primesc un raspuns din parte ta, dar incearca totusi sa intelegi diferenta intre cele doua idei si sa fim mai agreabili intre noi... Suntem o comunitate, nu un simplu forum si pana la urma e treaba fiecaruia ce face acasa, atata timp cat respecta regulile forumului. Am mai zis si inainte, daca un user vine si spune ca are consola modata nu-i sariti imediat in cap cu ironii ieftine si incercati sa-i explicati totusi si sa-i raspundeti la intrebari. Pana la urma el doreste sa-si cumpere un joc si intreaba daca poate sa se joace cu consola care e modata (si acest lucru nu incalca nicio lege, e ca si cum ai avea jb la telefon si sa stii ca instanta din SUA de ex a declarat ca e perfect legal sa ai jb dar nu ai voie sa joci copiezi jocurile sau aplicatii de pe net) pe live . Daca gresesc rog un moderator sa ma corecteze, poate cine stie s-au schimbat regulile in ultimul timp si atunci imi cer scuze

Sent from my iPhone using Tapatalk