Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Putin ajutor ? Multumesc anticipat!
-
Senior Member
Putin ajutor ? Multumesc anticipat!

Originally Posted by
RaverX
Normal ca poti. Pana se "prinde" Microosft ca e modata consola, dupa aia nu mai joci nimic pe Live. Insa eu am alta intrebare, vad ca esti membru de 2 ani deja pe forum, nu stiai ca discutiile despre modari nu-s tocmai agreate aici?
Discutia despre modari nu e interzisa, nu confundati totusi modarea cu piraterie. Chiar daca in 99% cei cu consola modata sunt si "pirati" trebuie facuta insa o diferenta intre cele doua concepte. Modare != piraterie... In plus e treaba fiecaruia ce face acasa, atata timp cat nu se lauda pe forum ce jocuri joaca el inainte de a fi lansate si promoveaza pirateria. Stiu ca o sa primesc un raspuns din parte ta, dar incearca totusi sa intelegi diferenta intre cele doua idei si sa fim mai agreabili intre noi... Suntem o comunitate, nu un simplu forum si pana la urma e treaba fiecaruia ce face acasa, atata timp cat respecta regulile forumului. Am mai zis si inainte, daca un user vine si spune ca are consola modata nu-i sariti imediat in cap cu ironii ieftine si incercati sa-i explicati totusi si sa-i raspundeti la intrebari. Pana la urma el doreste sa-si cumpere un joc si intreaba daca poate sa se joace cu consola care e modata (si acest lucru nu incalca nicio lege, e ca si cum ai avea jb la telefon si sa stii ca instanta din SUA de ex a declarat ca e perfect legal sa ai jb dar nu ai voie sa joci copiezi jocurile sau aplicatii de pe net) pe live
. Daca gresesc rog un moderator sa ma corecteze, poate cine stie s-au schimbat regulile in ultimul timp si atunci imi cer scuze
Sent from my iPhone using Tapatalk