Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin

Originally Posted by
Snake
Mi-a soptit o 'pasarica' faptul ca deja te joci cu iPad4. Cum e? Nu ma tine in suspans!
Hehe! Las' ca stiu eu ce "surse" ai tu!
Da, pe scurt, am apucat sa ma joc un pic cu el, l-am lasat in 2-3 teste... acum face sync-ul la 62GB de pe cel vechi (ca sa testam de la egal la egal). Prima impresie: arata si se misca identic cu un iPad 3. Din pacate, ecranul (confirmat si de distribuitori) nu va mai fi decat "made by LG" (bye bye Samsung - se pare ca nici macar bateriile nu mai sunt Samsung), lucru care dealtfel mi-a si sarit in ochi. Mai exact, desi nu vad issues (gen pixeli morti, backlight bleeding extrem), ma deranjeaza gamma care e mult prea warm. La iPad 3 rezolvasem chestia asta cu un soft din Cydia... la iPad 4 nu e o optiune iar albul este mai mult spre galben (ca idee, este aceeasi diferenta dintre becurile economice - cold & warm). Ramane sa mai ma joc cu el un pic si maine ma decid daca-l duc la schimbat. Momentan tind sa cred ca da, va ajunge la service (desi speram sa rezolv dintr-o singura lovitura!
Anyway, ce pot spune e ca incalzirea e la locul ei (se incalzeste ca si un iPad 3 - poate chiar un pic mai mult, dar ramane sa verific cu infrarosu), si ca din putinele mele teste (chiar n-am avut timp azi, e o nebunie ce se intampla cu RAID-ul de pe server - deja au picat 2 HDD-uri Enterprise), inca nu am vazut ceva care sa ma faca sa spun "wow". Da, geekbench si ce am mai pus ca benchmark sintetic, se duce de 2-3 ori mai sus decat iPad 3... insa pe mine ma intereseaza "real life stuff", nu sintetice. La browsing, CG-ul se incarca cu o fractiune de secunda mai repede pe iPad 4, dar la fel, nu e nimic care sa te dea pe spate.
Revin cand am detalii si teste serioase...
P.S. Daca vreti sa testez ceva anume, let me know. Mai ales ca nu voi mai tine mult iPad 3-ul...