Quote Originally Posted by mark View Post
Monky vezi ca degeaba duci tableta la garantie. Poate ca ti-o schimba dar problema nu dispare.
Daca ziceam asa si la iPad 3, acum stateam cu un ecran super galben. So it's not completelly true. Am schimbat 3 (sau 4, nici nu mai stiu) iPad 3-uri pana am dat de unul care avea gamma-ul corect. Ca l-am mai si alterat eu dupa jailbreak, asta e altceva. Dar ideea e ca unele sunt calibrate un pic mai bine decat altele. And i want mine to be perfect. Ca altfel ma duc si-mi iau un Android ieftin si gata...
In real life nu o sa vezi diferente.
Depinde ce face fiecare in "real life". Eu editez si ma joc mult cu imagini mari (deh, al meu 7D are 18Mpx, ce sa-i fac?). Si acolo am vazut deja in iPhoto niste diferente enorme (as zice chiar de 4-5 ori mai rapid la iPad 4)... dar o sa revin cu cifre exacte, pentru ca mi s-a parut prea mare diferenta si as vrea sa retestez.

Daca pentru unii "real life" inseamna "swiping printre pagini cu icoane", atunci cum am zis si mai sus, probabil nu se va observa mare diferenta. Am un feeling ca noul A6X se scaleaza in functie de cerinte. Cu cat ii ceri mai mult, cu atat isi duce frecventa mai sus. In felul acesta, in chestii standard, se duce la fel de jos ca si un iPad 3... therefore no speed differences. Dar, pentru asta poate va trebui sa vedem un hardware guru care le desface si studiaza cum lucreaza fiecare procesor in parte. Oricum, e logic ca 2x GPU + 2x CPU speed cu aceeasi baterie si acelasi lifetime nu inseamna decat optimizare si proces de manufacturare mai mic. Daca ar fi fost direct scalate, atunci bateria ar fi trebuit sa tina maxim jumatate din iPad 3. Mai ales ca nici ecranul nu e IGZO...
E ceva de genul: i3 SandyBridge incarca la fel de repede site-ul ConsoleGames pe Chrome ca si un i7 ivybridge... Daca l-ai luat ca sa vezi diferenta in real life o sa fi dezamagit, se va comporta la fel.
Sa nu exageram acum... tocmai am facut upgrade de la Sandy Bridge (i7 2600K) la un Ivy Bridge (i7 3770K) si sunt foarte fericit. Se simte diferenta. Acum insa, trebuie sa stii sa si iti faci un sistem cu Ivy Bridge bun. De exp. Sandy nu reusea sa-mi tina memoriile decat pe la 2133Mhz, pe cand pe Ivy se duc linistite la 2400Mhz (deh, controller de memorie mai bun). Mai punem si faptul ca e mai rece, consuma mai putin, avem PCI Express 3.0, USB 3.0 Intel (cu boost), LucidLogix Virtu (60% extra), SSD caching... si iese un pachet destul de frumos.
Tot la fel de joci in NFSMW, in Real Racing 2, etc, doar ca se incarca cu 1 secunda mai repede, so what?
Nu e doar atat. Erau cateva jocuri la care se observa stuttering in anumite momente, slowdowns in altele... si care la iPad 4 au disparut. Dar repet, de-abia daca m-am "jucat" cateva ore... mai mult fac multitasking intre iPad 4 si backup/restore/rebuild pe raid-ul de pe server. Vad ca inca suntem online, ceea ce e bine, nu?