Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Campionat ConsoleGames Fifa Club
-
Member
Confirm si eu ca jucam asta seara si postam dupa ora 23, aseara a picat la mine netul si nu am mai putut continua jocul, acum am remediat si terminam de jucat diseara.

Originally Posted by
rokococo
Am jucat aseară cu horia si a avut ceva probleme cu netul
A rămas să continuăm �n acestă seară după ora 23
---------- Post added 27-11-2012 at 09:50 PM ----------
Jucam maine , dar eu pot seara dupa 21. daca esti diseara online dupa ce termin jocul cu rokococo, putem juca.

Originally Posted by
Tonynho
horia eu maine dupa ora 16:30 sunt online sa jucam etapele , daca poti si tu , si cand poti lasa 1 post