Single post: Clubul PlayStation 3
-
28-11-2012 15:00 #18147 SP
Senior Member
Re: PS3 FAQ - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Originally Posted by
Snick
Revin dupa ce am folosit google

, cred ca mai rau m-am complicat :
acolo scria sa-ti faci alt cont pe PS3 ... si intrii de pe acel cont cu celalalt , zis si facut , totul ok , pana cand m-a mancat in fund si am dat reedeem code la un joc ... dupa care bag jocul si voila ... jocul evident ca are salvarile pe contul vechi ... acum nu stiu daca mai pot reaactiva acel reedem code ( probabil ca nu ) .. dar nici nu vreau s-o iau de la inceput ... cum as putea sa-mi unific conturile sau sa fac valabil acel download cu contul meu vechi . unde sunt si salvarile .
Sau ulterior sa-mi iau salvarile de pe contul facut pe Romania si sa le transfer pe cel cu UK ... unde pot sa dau reedem code ... sau implicit unde este salvat DLC-ul ....
LE .. cred ca am descoperit cum sa le salvez ... revin imediat
Daca ai dat redeem la un online passport code pt multiplayer sau la downloadable content - ambele pot fi accesate de pe aceeasi consola nu de unul ci de 100 de conturi diferite de psn. Codurile se leaga de consola nu de userii de pe acea consola.
---------- Post added 28-11-2012 at 02:04 PM ----------

Originally Posted by
crazyboy4yo
Nfs undercover are nevoie de online pass? Unde gasesc si eu o lista cu toate jocurile care au nevoie de online pass?
NFS undercover s-a lansat prin 2008 si sigur n-are nevoie de online code pt multiplayer dar nu stiu dc mai gasesti pe cineva pe servere avand in vedere ca s-au lansat alte 4-5 nfsuri intre timp.
Dc ai confundat undercover cu most wanted (ultimul lansat), da, ai nevoie de EA Pass code sa joci multiplayer.