Quote Originally Posted by Snick View Post
Okey , concluzie ... ai avut dreptate , dupa ce l-am instalat pe contul de UK ... a mers si pe cel de Romania ... dar , daca as mai vrea sa cumpar un DLC online ... trebuie iar sa intru pe contul de UK ... download / install ... si ulterior intrat pe cel de RO .... sa stiu de acum sa le joc direct pe contul de UK

Ms frumos
Nu le instalezi pe un anumit "cont", ci pe hardul consolei. De pe hard, acel continut poate fi accesat de toate conturile (userii) care sunt activati pe acea consola fie ca sunt US, UK, RO, AU sau JP. Trebuie sa fi atent doar cand downlodezi DLCuri: adica ai luat un joc din Europa (nu conteaza tara) ia-i DLC pe pe PSN UK ai un joc din US, ia-i DLCuri de pe un cont cu acces la PSN US. Dupa ce ai luat ce-ti trebuie joci jocul si te bucuri de DLCuri de pe un cont care ti-l alegi sa fie main (adica pe ala care vei face trofee si joci de obicei). Cam asta e povestea.

Eu am conturi de PSN pe UK si US. Contul meu "main", principal, de pe care joc este cel de US, dar majoritatea jocurilor mele sunt zona 2(Europa) cu DLCuri luate de pe PSN UK, dar ma bucur de continut fara probleme pe contul principal de US.

Sper ca am fost destul de explicit!

Cheers!