Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
28-11-2012 18:37 #18157 SP
Banned

Originally Posted by
mukiki
Salutare,
Mi-am luat un playstation 3 super slim ca sa inlocuiesc fat-ul pe care il am de cativa ani dar nu stiu cum sa procedez in privinta conturilor (am 3 conturi RO,US,UK). Cum naiba se tranfera conturile pe consola noua astfel incat sa nu imi pierd online pass-urile de la jocuri si jocurile instalate pe hard ?
metoda 1:
prima data faci un back-up de pe vechiul PS3 din meniul System Settings...apoi te duci pe fiecare cont(mai putin cel de RO) si dezactivezi consola(Account Management->System Activation->Games->Deactivate)
apoi te duci pe noua consola si din System Settings faci Restore..si activezi conturiile(Account Management->System Activation->Games->Activate)
apoi downloadezi din nou jocuriile din Download List
metoda 2:
tot din System Settings te duci la Data Transfer Utility si transferi tot(vei avea nevoie de un cablu USB intre cele 2 console)