Quote Originally Posted by mark View Post
... ca e ora 3 si n-ai zis nimic.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sorry, dar de-abia acum m-am intors. Am stat la noumax cateva ore. Din fericire, am reusit sa vorbesc cu Managing Partner acolo, Dl. Tudor Ciortea, care a fost foarte amabil si a inteles situatia (chiar s-a oferit sa-mi inapoieze banii - desi pe mine nu asta ma durea). Din nefericire insa, si iPad-ul care a venit ca replacement are aceeasi problema, chiar daca este mai putin accentuata (mai putin yellow). Am comparat cu n iPad-uri (inclusiv iPad Mini) si niciunul nu afisa galbeneala asta. Doar ca eu vroiam neaparat sa fie Cellular, Black si cu 64GB...

Mai erau acolo niste iPad-uri 4 cu care l-am comparat... Era unul alb venit de la emag pentru garantie (cu problema "pete pe ecran"). Eu n-am vazut nici pete... si nici yellow-ul acela. Deci da, e clar ca doar anumite iPad 4-uri au problema asta. Iar eu nu ma las pana nu iau unul fara probleme. Prin urmare, maine ma prezint la ei din nou (sper sa vina altul fara issues).

Intre timp insa, datorita Dn-ului Tudor, am iPad-ul de schimb acasa, deci mai pot face ceva teste.