Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin
Well guys, nu stiu la altii cum e, dar de la Noumax mi-au zis clar: "il schimbam pana vine unul OK". Azi a fost al treilea iPad 4 64GB Cellular. Asta a fost chiar mai dezastru decat cel de ieri (pe care inca il am pt. comparatie). Deci e incredibil sa pui 3 iPad 4-uri unul langa altul si fiecare sa aiba o cu totul alta nuanta de alb.
Asta este... cate unul pe zi (cum a prescris doctorul). Nu-mi place nici mie sa pierd timpul, si nici sa-i bat la cap pe cei de la Noumax. Dar, daca pt. ei este OK si alta solutie nu apare (mi s-a spus ca de la Apple nu testeaza nimeni... se trimite totul dintr-un depozit pur si simplu), atunci... n-am ce altceva sa fac. Mai ales ca nu e pe nicaieri inca pe stoc 
---------- Post added 05-12-2012 at 03:08 AM ----------

Originally Posted by
MonkY
Test de temperatura (cu infrarosu):
Max temp iPad 3: 37.8 Celsius in cel mai cald punct; 33,4 Celsius pe ecran
Max temp iPad 4: 38.8 Celsius in cel mai cald punct; 35.8 Celsius pe ecran
Concluzie: iPad 4 se incalzeste cu 1-2 grade mai mult decat iPad 3
Azi am decis sa fac un test mai extrem. Am setat luminozitatea la 100%, 4G On, WiFi On, Bluetooth On... lasat in Citadel Tour (Unreal 3 engine) 30 de minute... si a sarit la 38.9 Celsius (cu ecranul la 35.8 grade). Acum il mai las inca 30 de minute, insa de data aceasta cu back coverul pus (e un back cover fara gaurele/aerisiri). Chiar sunt curios cu cate grade se duce mai sus... si daca se simte la mana.
---------- Post added 05-12-2012 at 03:39 AM ----------
Dupa 30 de minute, cu hard cover, avem 36.6 Celsius pe back cover, 38.5 Celsius in cel mai cald punct pe spatele iPad-ului, 36 grade in cel mai cald punct pe ecran. Bizar... sa fie mai rece cu un cover. Well, that's the result, so i can't lie 
---------- Post added 05-12-2012 at 03:41 AM ----------
BTW, imi puteti recomanda si mie un mesh case (case din acela cu gaurele) dar care sa nu fie gandit pt. Smart Cover (sa fie full protected). Am avut la iPad 2... and i really miss it
La asa ceva ma refer: Mesh Style Protective Hard Shell Back Case Cover for iPad 1 Black