Quote Originally Posted by Bodolay Botond View Post
Mda...cea mai bună dovadă că cei de la Altex sunt �ntr-o derivă totală e poza alăturată.
După nici o săptăm�nă de la ”lansarea” cu turle și tr�mbițe a consolei Wii U, la ăștia Moșul vine cu reduceri la PlayStation 3.
Asta e starea pieței, fraților. Asta fac bișnițarii ăștia...dar ce vorbesc eu bișnițari! Că ăia măcar stau pe străzi de dimineață p�nă seara și storc bani și din piatră. Ăștia...�n plop și plopu-n aer.
Nu tu o reclamă �n vre-un magazin, nici măcar un banner la intrarea pe site (că reclama �n ziar costă na...), nu tu o promoție nici măcar de sărbători, aparent nici o comandă onorată, nici o informație despre stocul Wii U...
Nu. Ăștia tot PlayStation frate! Incredibil...că mă și iau toți dracii de nervi!
nu sony e problema lor cred, ci livrarile de la black friday
probabil ca ai vazut si discutia de pe fb lor in care eu le sugeram sa isi ceara scuze si ei o tineau pe a lor ca se poate comanda. deci nici macar nu au facut un minim efort sa dea un mail intern sa se intereseze daca ajunge, nu ajunge sau cand ajunge. si-au pus ochelarii de cal si daca 30.11.2012 era stabilit in calendar zi pentru comunicarea lansarii wii u, i-au dat inainte. eu ma mir ca astia nu dau toti faliment la cat de ageamii sunt.