Quote Originally Posted by Erikutzu View Post
Liga II
MICUL_ vs ERIKUTZU

Pana acuma nu am zis nimic..dar chiar unii se depasesc in nesimtire...nu mai zic de cum vb altii...de cum stiu sa raspunda...asta tine de cei 7 ani a fiecaruia de acasa!Mereu iam cautat eu pe adversari...rar m a cautat vrunu...asta nu prea inteleg de ce si cum! ii cineva obligat cumva sa caute pe unu sau pe altul?
Asta a fost on line si sambata...duminica...si azi...si nu numai asa 10 min...iam lasat mesaje de fiecare data daca ne jucam etapa...nici un raspuns(asta denota cata nesimtire au unii....nu stiu de ce va mai inscrieti ...cu cat jucam mai rapid etapele...atat incepem si alt campionat nou! daca sunteti antisociali...jucati off line! ...parerea mea...facea bine ce face nina cand zicea de unii ce nu raspund....si ei erau on line si jucau! )
Credca nu vine maine cu cererea amanarii meciului! nu voi fi de acord! maine la ora 21: 45 voi fi on line...daca nu va fi pana la 22 ...la revedere....caci nu ne am ajuns sa ne rugam unii de altii ...ca unu ii mai prost si unu se crede mai cu motz in fund( scuzati expresia!)
Nu stiu cine esti dar voi incerca sa imi pastrez calmul. In primul rand mai treci pe la scoala si poate o sa poti face diferenta intre "ba" si "ba da". Apoi cu ce ocazie imi spui tu mie ca "nu esti cu prietenii pe maidan"???!!! In alta ordine de idei vad ca esti frustrat ca de ce nu am jucat sambata, pur si simplu am avut treburi iar mesajele le-am vazut abia azi. Imi pare rau dar eu nu pot sa fiu un mascarici pe aici ca asa vor unii...cei ce ma cunosc stiu ce fel de prieteni am...imi cer scuze daca am incurcat dar atata timp cat nu incalc regulamentul si pur si simplu sambata joc cu gvingi iar duminica cu prietenul meu de maidan Aryuss...iar el poate confirma cum sunt meciurile noastre...pur si simplu nu am vazut mesajele...e o crima ce am facut eu???
Iar acest ericutzu vine si pune capac la toate acuzandu-ma ca i-am vb urat...daca "BA DA DAR DA UN SEMN SI AS PREFERA SA JUCAM PINA IN ORA 21"
Despre seriozitatea sau neseriozitatea mea sa confirme gvingi cine l-a sunat!!!

---------- Post added 04-12-2012 at 08:57 PM ----------

Quote Originally Posted by Seryaph View Post
Micul_ nu mai participa in campionat, imi pare rau dar trebuie sa-i schimb rezultatele din liga si cupa, sper sa nu va afecteze prea mult... trebuie sa piarda toate meciurile cu 3-0.
De acum incolo nu mai accept oameni inscrisi in campionat prin recomandare, iar taxa de inscriere va fii de 30 de lei(returnabili).
Ca organizator ma asteptam sa ai o alta atitudine dar ai preferat sa aprobi un user care m-a jignit! Masura ta care e? Unde e? Cum am zis nu imi permit sa pierd timpul, sa ma enervez aiurea pentru ca unul nu stie ce insemna BA DA si intelege acel ba da cu BA...iar tu sa il aprobi. Oare sunt primul care a jucat meciul in ziua deadline-ului...atunci pentru ce mai pui un deadline la fiecare etapa??? Pentru ce??? Nu am vazut mesajele decat azi...am omorat pe cineva???

---------- Post added 04-12-2012 at 09:01 PM ----------

Am preferat sa ma retrag din cauza ca nu accept sa fiu jignit de un neica nimeni care nici macar nu stie pe ce lume se afla...imi pare rau de doua lucruri...ca am incurcat (dar in loc sa ma aratati cu degetul vedeti de ce am ales sa ma retrag) si ca nu il pot bate pe bunul meu prieten si frate desigur de "maidan" Aryuss niciodata intr-un oficial...