Quote Originally Posted by iry View Post
Guys, a cumparat cineva de aici gold, sunt safe? Codul am inteles ca-mi vine instant pe mail, platesc cu paypal.
xbox live codes| cheap xbox live codes| 3 month gold subscription codes| emailed delivery | Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards
Eu am cumparat de la ei de 3 ori au fost OK, a 4-a data n-au mai fost pt ca au introdus un sistem de verificare, trebuie sa le trimiti nr de telefon care este setat si la tine in paypal, sa verifice ei ca tu esti owner-ul de paypal si nu altcineva.
Eu le-am dat mobilul meu, iar d ela paypal au primit fix-ul, si uite asa am ajuns la schimburi de mailuri cu ei si Paypal Dispute in resolution center, unde n-au vrut sa comunice si nici pe mail nu vroiau sa spuna pt ce motiv nu-mi trimit codul. Dupa interventia Paypal mi-au spus motivul (dupa 3 zile) si le-am dat nr pe care il asteptatu...dupa care mi-au trimis si codul.

Am preferat sa merg pe AllRoMedia.com pt PSN cards. au preturi bune. la XBOX au si acolo, vezi daca iti convine ceva. daca nu, ai grija cu Electronic First, sa le trimiti exact ce vor, ce ai tu in paypal setat...ca altfel pierzi vremea.
n-am patit-o doar eu. Vezi pe thread-ul PlayStation Plus ca au fost ceva discutii recente.