sal all colegi eT.
LucianCM-cazul tau seamana izbitor cu al unui "cunoscut "al meu care-l vad zilnic... in aceeasi perioada un drag actor G.V.a avut acelesi probleme de sanatate si este coleg al nostru eT...

mi-a venit coletul de schimb din anglia...am avut 2 acumulatori defecti de trabuc.mi-a trimis un trabuc complet.abia acum pot sa vad cu adevarat cum merge-se trage fara cel mai mic efort din el.am mai bine de 12 ore de cind nu las "lanterna" din mina si inca e functionabila fara sa incarc baterie sau cartus.
sanatate all!

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------

Mazzaxx trebuie sa-ti procuri liquid.dupa nu o sa te mai intereseze cit tine un cartus.dar sa stii ca estimarile in fumuri ale producatorilor nu are nici o legatura cu realitatea.mint toti.eu personal am renuntat de mult la cartuse si pun picaturi direct pe atomizor-nu trebuie sa mai fac falci sa scot abur din eT.nu recomand,dar e o solutie...se gasesc acumulatori si atomizoare in jur de 30lei-nu au decit sa se arda... loooooooooool.nu faceti ca mine,ci cum considerati de cuviinta...