Quote Originally Posted by mark View Post
Pai trebuie cont diferit pt fiecare tara, logic.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Nu stiu de ce ti se pare tie logic. Merge cu acelasi cont pe cate tari vrei, daca iti este acceptat cardul... sau daca ai 0.0 balanta de credit. Chiar ieri a trebuit sa rezolvam un client care e grec (dar sta mai mult prin Romania)... si cumpara ba de pe App Store din Romania, ba din Grecia. Si are un singur cont.

Daca te vei uita pe forumul Apple, vei vedea pe multi care scriu la tech support pentru a le reseta creditul... pt. ca au ramas cu 0.1 USD in cont, si nu au ce sa cumpere de banii aia. Nefiind zero, nu pot trece pe alta tara si prin urmare nici achizitiona de pe alt AppStore. So, se scrie la Apple, si ei iti fac refund la banii pe care-i mai ai in cont, dupa care poti sa-ti faci treaba.

Anyway, eu am rezolvat folosindu-ma de contul femeii... Merge chiar foarte bine HBO GO-ul, dar din pacate via AirPlay nu stie decat audio... si contentul e cam slabut (de exp. la S.F.-uri ei au 2 seriale: True Blood si Games of Thrones - amandoua foarte S.F. daca ma intrebati pe mine )
Quote Originally Posted by Pisboy View Post
Cu problema mea de pe pagina trecuta s-a mai intalnit cineva?

Sent from my iPad 2 3G using Tapatalk HD
Probabil ai iOS 5 si de aceea face asa. Treci pe 6 sau incearca un "set as new", si pune-ti toate cele doar de pe un singur cont.