Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
10-12-2012 01:20 #1525 SP
Senior Member
Ce fel de tara este Romania ?
Si eu am fost in vara. De data asta nu am fost,pentru ca de la referendum pana in prezent si cei din opozitie au demonstrat ca sunt niste gunoaie. PDL ar fi fost pa din start,USL si-a pierdut serios din credibilitate,iar de ARD nu se punea problema (desi le multumesc pentru pixuri si brichete).
M-am saturat sa vad ca votul meu are un singur efect - pasarea banului public intr-o anumita directie. Nu exista nici macar "raul cel mai mic",daramite vreun partid bun. Pana la formarea USL-ului,am fost fan PNL,deoarece Antonescu mi s-a parut un om extrem de principial,iar faptul ca a luptat cu atata indarjire impotriva lui Basescu chiar si cand i s-a oferit ciolanu' m-a facut sa il respect enorm. Mai mult decat atat,pentru mine,doctrina liberala e cea guvernata de cele mai sanatoase principii. Au creat uniunea cu PSD? Nicio problema. O bila alba pentru continua lupta impotriva marinarului,o bila neagra pentru dezicerea de doctrina. Dar atitudinea USL-ului nowadays vis-a-vis de orice chestiune e absolut mizerabila.
Sent from my iPhone using Tapatalk