Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tablete-Dupa ce sa ma orientez?
-
\
Nici sa nu aud de Nexus sau de Android. Nu merci.
Singurul motiv pentru care ma gandesc la tableta asta e pentru ca vreau ceva nou (fata de iPad) si pretul. Mai e si de la Blackberry care mi se pare mai ok decat Samsung. E doar o parere personala, dar am avut telefoane Blackberry si mi s-au parut foarte robuste. Imi trebuie ceva cu browsing bun, email si niste aplicatii de PDF si e-book. Iar Playbook are astea. Jocuri nici pe iPad n-am jucat prea mult. Nu am prea avut rabdare sa joc cu touch.
Mi se pare o alternativa ok, desi cand am pus mana pe tableta asta acum cateva luni, nu m-a impresionat deloc. Nu mi-a spus nimic. Si atunci o comparam cu un iPad 2. Dar are flash, cea ce e un mare plus. Bateria e si ea de vreo 10 ore, deci per total la 185euro si 64GB mi se pare tentant.
Nu stiam de chestia cu procesoarele diferite. O sa caut si modelul cu cellular, dar oferta gasita de mine e doar la modelul de 64GB si este doar saptamana asta.
Si mai e o chestie. Eu ma plictisesc repede. Si asta nu e o tableta de care sa pot scapa usor mai tarziu cand probabil ajung iar sa iau un iPad.