Quote Originally Posted by kid93 View Post
Am avut si eu functii pe mari forumuri romanesti, si niciodata nu se raspundea pe un ton ca acela. Putea sa imi zica ce am gresit, sa imi indice unde pot sa aflu mai multe informatii si pedepsit de moderatori cu warn sau ban pt ca am gresit sectiunea (nu stiu ce sanctiuni sunt la voi). Oricum m-am lamurit in 5 min ce fel de comunitate sunteti. Multa sanatate si o zi buna!
"niciodata nu se raspundea pe un ton ca acela."...asta nu o sa o cred niciodata. Chiar tu, cu functii inalte pe acele forumuri, ai sarit la jugulara la AL DOILEA tau post pe acest forum.
Si, ca orice alt forum, are un regulament care trebuie citit. Daca fiecare se asteapta sa fie tinut de mana, sa i se explice ce a gresit si ce nu, la ce bun acel regulament.
Plus ca eu personal ma bucur ca ai aflat ce fel de comunitate suntem ( adica una care isi cumpara jocurile originale, nu le fura de pe torrenti) in 5 minute, in felul acesta ramanem acelasi gen de comunitate.

---------- Post added 11-12-2012 at 06:12 PM ----------

Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
Nu prea e normal nici sa faci caterinca, omul nu a citit regulamentul, putea sa fie �ndrumat frumos cu un link catre acel regulament, dar deh...Eu cred ca mai avem nevoie de oameni noi pe acest forum mai ales ca am auzit ca se poate �nchide din lipsa de fonduri.
PS sunt o grămadă de �ntrebări de genul asta pe threadul lui donely ( ex. daca merg ultimele jocuri pe cel mai recent firmware) si acolo nu mai sare nimeni.
De acord si cu tine, insa doar partial. Din experienta, oamenii care in primele posturi fac "rant" sau intreaba de modarea consolei nu ajuta cu nimic la mentinerea financiara a forumului. Cum sa o faca cand ei nu au un joc original in casa lor?