Quote Originally Posted by kragod View Post
"niciodata nu se raspundea pe un ton ca acela."...asta nu o sa o cred niciodata. Chiar tu, cu functii inalte pe acele forumuri, ai sarit la jugulara la AL DOILEA tau post pe acest forum.
Si, ca orice alt forum, are un regulament care trebuie citit. Daca fiecare se asteapta sa fie tinut de mana, sa i se explice ce a gresit si ce nu, la ce bun acel regulament.
Plus ca eu personal ma bucur ca ai aflat ce fel de comunitate suntem ( adica una care isi cumpara jocurile originale, nu le fura de pe torrenti) in 5 minute, in felul acesta ramanem acelasi gen de comunitate.

---------- Post added 11-12-2012 at 06:12 PM ----------

De acord si cu tine, insa doar partial. Din experienta, oamenii care in primele posturi fac "rant" sau intreaba de modarea consolei nu ajuta cu nimic la mentinerea financiara a forumului. Cum sa o faca cand ei nu au un joc original in casa lor?
Ti se pare ca acel răspuns a lui tudy respecta regulamentul? Poate sa intre la atac la persoana? Userul adibose a postat ft frumos un link. Daca stii sa vb cu un om poate �şi schimba părerea. Cu aprox o luna in urmă userul megamind vroia sa isi ia un ps3 sa il modeze, i-am explicat dezavantajele...multe, �ntreabă-l acum daca are consola modata. Daca vrei se poate, dar deh daca ma apuc sa urechez un pic sar unii cu report.

PS nu te contrazic, pt ca in principiu ai dreptate, spun doar ca de obicei cine răspunde in zeflemea sa se aştepte si la o replica