Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
11-12-2012 20:13 #13355 SP
CG Editor
Re: Xbox 360 - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Originally Posted by
tudyniuz
Eu chiar sunt curios cand nu o sa mai apara Kinderi de genul asta si cu vise umede despre modare.
Nici tu nu respecţi primul punct din regulament, dar daca moderatorii spun altceva, cred ca ajungem sa interpretam "legea" dupa bunul plac cum se obişnuieşte in aceasta ţară. Mai cred ca adminul a vrut sa facă altceva din acest forum. Am avut si probabil voi mai avea partidele mele cu unii useri care isi bat joc de limba rom�nă dar asta nu �nseamnă ca mai tarziu nu vom regreta dispariţia acestui forum, pt ca nu am ştiut sa fim mai diplomaţi si nu ne-am străduit un pic mai mult sa ajutam. Cu vorba buna rezolvi mai multe, nu dau sfaturi părinteşti pt ca mai am si eu multe defecte, dar măcar �ncerc in fiecare zi sa imi dau seama unde am greşit si sa fac ceva. Stii vb aia, dupa ce pierzi ceva iti dai seama cat de mult a �nsemnat acel lucru pt tine. Asa o sa fie din păcate si cu acest forum. Sunt prea putini celor care ne pasa, iar cei care sunt noi sunt ft repede atacaţi.
PS daca iar citeşti printre r�nduri nu mai este treaba mea. Nu il cunosc pe userul respectiv dar chiar daca a greşit nu a făcut mai mult rău dec�t fac alţii care inca mai fac pui pe aici.
I. Regulament General
1. Nu este permisa folosirea unui limbaj necivilizat sau atacul la persoana. Aceasta regula este valabila inclusiv pentru mesageria privata.