Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
Eu chiar sunt curios cand nu o sa mai apara Kinderi de genul asta si cu vise umede despre modare.
Nici tu nu respecţi primul punct din regulament, dar daca moderatorii spun altceva, cred ca ajungem sa interpretam "legea" dupa bunul plac cum se obişnuieşte in aceasta ţară. Mai cred ca adminul a vrut sa facă altceva din acest forum. Am avut si probabil voi mai avea partidele mele cu unii useri care isi bat joc de limba rom�nă dar asta nu �nseamnă ca mai tarziu nu vom regreta dispariţia acestui forum, pt ca nu am ştiut sa fim mai diplomaţi si nu ne-am străduit un pic mai mult sa ajutam. Cu vorba buna rezolvi mai multe, nu dau sfaturi părinteşti pt ca mai am si eu multe defecte, dar măcar �ncerc in fiecare zi sa imi dau seama unde am greşit si sa fac ceva. Stii vb aia, dupa ce pierzi ceva iti dai seama cat de mult a �nsemnat acel lucru pt tine. Asa o sa fie din păcate si cu acest forum. Sunt prea putini celor care ne pasa, iar cei care sunt noi sunt ft repede atacaţi.

PS daca iar citeşti printre r�nduri nu mai este treaba mea. Nu il cunosc pe userul respectiv dar chiar daca a greşit nu a făcut mai mult rău dec�t fac alţii care inca mai fac pui pe aici.

I. Regulament General

1. Nu este permisa folosirea unui limbaj necivilizat sau atacul la persoana. Aceasta regula este valabila inclusiv pentru mesageria privata.