Single post: Clubul Xbox 360
-
12-12-2012 18:39 #13363 SP
Member

Originally Posted by
tudyniuz
Forumul asta nu sta in modari si pirati. E normal sa ai o anumita pozitie fata de persoanele astea. Eu dau bani pe un joc, ei il fura. Si se mai si dau mari de multe ori si ma fac pe mine fraier ca dau banii pe jocuri. Lasati-ma cu moralitatea, ca nu ajungi niciunde cu ea. De sute de pagini se explica tuturor ca nu e bine si etc si tot vin altii care fac acelasi lucru. Si ca dovada, aia mai nesimtiti mai si comenteaza. Si tot eu sunt ala rau. Dar nu imi schimb parerea si atitudinea. Nu am de ce pentru ca nu gresesc nimic. Asa ca orice comentariu legat de subiectul asta care o sa vina din partea mea o sa fie dur, ironic si batjocoritor. Da, imi permit sa fac asta.
Observ ca esti dur , ironic si batjocoritor fata de orice intrebare pusa , asa cum bine stii modarea nu este ilegala existind chiar o arie dedicata pe acest forum . Nu a intrebat nimeni despre cum sa pirateze un joc asa cum nimeni nu te intreaba pe tine daca ai folosit o adresa fictiva cind ti ai creat contul de live asa cum fac 99,99% dintre cei care locuiesc in romania .Nu am citit sa te fi facut fraier nici unul dintre cei trei useri carora le ai raspuns cu o atitudine de procuror si judecator in acelasi timp , dimpotriva atitudinea ta a fost artagoasa si jignitoare .Este problema lui daca fura sau nu, va raspunde in fata legii daca este cazul, in nici un caz nu va da socoteala in fata ta sau a oricarui user de pe orice forum .Eu personal accesez acest site pentru a afla stiri ,opinii, noutati , solutii la probleme si m am cam saturat de atitudinea asta de justitiar perfect a unora , incearca sa vezi si nuanta lucrurilor , nu exista doar alb si negru ,iar daca nu esti multumit de situatie ia masuri , implicate , depune reclamatii la politie si renunta la jignirile gratuite daca nu vrei sa fii servit cu aceeasi masura .
@anditanase , in mare parte ai aflat singur raspunsul , xbox ul nu permite download uri prin intermediul IE ,asa ca nu poti beneficia decit de ceea ce iti
ofera aceasta varianta de IE fara alte add on uri.
@angloma , sunt convins ca microsoft va continua sa sustina aceasta consola asa cum sony sustine ps2 datorita numarului mare de unitati vindute
dar stai linistit orice s ar intimpla nu v a izbucni in flacari.
@kid93 , http://www.consolegames.ro/forum/f10...nente-console/