Single post: Clubul Xbox 360
-
12-12-2012 22:58 #13365 SP
S.T.A.L.K.E.R.
Xbox 360 - Pune o intrebare, primeste un raspuns

Originally Posted by
kradzor
Nu despre asta e vorba.. daca ai fi citit ce a zis momi.. felul batjocoridor al acestui individ care se crede mai presus de altii ca na el cumpara si se simte furat ca el da banii si ala nu .. da bravo tie poate tipu acela nu are banii tai sau e pur si simplu un copil care nu stie despre ce e vorba dar nu vii sa il iei la misto in felul acesta .. poti sa te abtii sau ii dai un sfat constructiv ... simplu si eficient .. dar e mai fain sa ii luam la "misto" decat sa ii ajuti sau sa ii explici ca doar suntem "baieti de baieti" , si nu . nu ii i-au apararea nimanui dar cand ii vad pe acesti indivizi nevinovati victimizati ca da cu banu peste tot si ei nu pirateaza ca "X" si "y" este pur si simplu patetic cand ei au piratat intr-un mod sau altu mai mult ca sigur. Mai trebuie lucrat la comunitatea aceasta ca in felul asta se duce de rapa.
No offence dar tu abia ai implinit o luna pe acest forum si spui ca se duce de rapa aceasta comunitate?! Si daca nu are bani nu cumpara sau isi cumpara ceva ce isi permite! Si eu daca vad un Range Rover trebuie sa mi-l cumpar? Imi cumpar si ceva pe care sa il pot duce in spate nu sa ma fudulesc!
Te rog frumos sa iti vezi de treaba ta, si sa numai dai sfaturi "utile" unor useri care au ajutat acest forum si au fost aici in momente grele! Nu zic ca nu a fost prea direct, dar asa trebuie raspuns persoanelor de acest fel!
Sent from my iPhone using Tapatalk