Single post: Clubul Xbox 360
-
12-12-2012 23:05 #13366 SP
Senior Member
oameni buni, atat timp cat suntem o gramada de "fraieri" care dau bani pe jocuri, ii sustinem in paralel pe aia care le "fura", cum? simplu, banii nostrii ajung la dezvoltatori! ca mai apoi aia sa faca un alt joc si un alt joc si tot asa....pt noi care le platim si pt ceilalti care le fura! vreau si eu sa joc pe moca! toti vrem sa jucam pe moca! dar nu se poate
Este exact ca si cu cersetorii aia de semafor care au putere de munca dar prefera sa intinda mana, si este exact ca si cu aia care traies din ajutoare sociale si alte minuni platite de prostii care muncesc si isi rup coatele pe cine stie unde...ca sa aiba statul de unde sa ne ia banii sa dea si la "intinde mana"
este frustrant! intelegeti???
Mai mult de atat sa vina "intinde mana" sa te intrebe pe tine, un contribuabil fraier ce esti....ce metode sa mai adopte si el sa mai ciupeasca niste banuti de la stat. In fond de fapt ii ciupeste de la tine care iti rupi coatele si te uiti pe cardul de salariu si nu stii pe ce dracu sa ii imparti ca sa-ti ajunga si pt copilul/copiii care te asteapta acasa!
E frustrant intelegeti?
Daca nici mesajul asta nu va face sa vedeti esenta, atunci e clar...
PS: si aici suntem intr-o comunitate de gameri nu de audiofili sau cinefili!
PS2: am si albume audio originale pe acasa dar poate inseamna 10% din toata muzica mea, iar despre filme, merg la cinema! tot dau un ban ....
nu mai conteaza