Bun, pana la urma este vorba de interpretarea cuvantului "gratuit".
Spunea cineva mai sus ceva de PS+ si Instant Game Collection, adica jocurile FREE pt Plus Members, ei bine nici alea nu sunt gratuite, costa bani acel abonament, practic jocurile sunt inchiriate pe timp limitat.
Dar deja am deviat foarte mult si tocmai asta nu vroiam sa se intample.

Accept faptul ca poate fi un pic derutanta formularea, dar atat timp cat rubrica "Dezavantaje" nu a primit critici, inseamna ca este clar vorba de interpretare. Ambele puncte sunt legate si au la baza aceiasi idee.

La fel as putea spune si eu ca formularea ta este gresita. "Un PS3 modat nu ofera jocuri gratuite" pentru ca daca inlocuim "gratuite" cu "fara costuri" o sa devina "Un PS3 modat nu ofera jocuri fara costuri" ceea ce este gresit din pct meu de vdr. Consola modata ofera jocuri fara costuri! nu ma costa nimic sa copiez un joc de pe torente sa-l incarc pe HDD si sa-i dau bice pe o consola modata.

Si cum nici pe tine nu te poate suci nimeni si nimic, probabil ca nici pe mine
Iar daca tu crezi ca ma umflu in pene, ma bucura treaba asta.

rog un moderator sa modifice de cuviinta postul principal si sa stearga totul incepand cu #2 fiindca deja s-a pierdut esenta mesajului, incercand sa ne corectam romaneste unii pe ceilalti. Oricine intra, in loc sa citeasca primul post trece la ultima pagina unde va gasi doar flame.