h0stile, ca sa-ti faci o idee de cat de buni sunt cei de la support... gandeste-te la urmatorul caz, in care dupa ce m-a luat cu toata polologhia (cand eu le-am zis clar ca am pierderi 70%)... in care dupa mai bine de 30 de minute de asteptat la telefon si alte 20 ca sa raspund la diverse... n-am mai rezistat si am vrut sa verific daca tipa de la telefon chiar facea ceva. Am scos pur si simplu cablul din router... deci conexiunea cu ei nu mai exista. Ce crezi ca imi zice la telefon ? Cum ca ea nu vede nici-o problema, ca ii raspunde calculatorul meu la ping si ca totul e OK. Deci stateam cu cablul in mana si nu-mi venea sa cred. Am intrebat de mai multe ori ca sa ma asigur. Mi-a confirmat ca pe IP-ul meu raspunde totul perfect. Cand i-am spus ca nu se poate, pentru ca stau cu cablul in mana... mi-a inchis telefonul.

Sorry, dar tehnicile de care zici tu mai sus nu au nici-o relevanta atunci cand isi bat joc de tine. Sau atunci cand spun ca vine o echipa "cat de repede posibil" si nu se intampla nimic timp de o saptamana. Nu au nici-o relevanta atunci cand de la Romtelecom ti se raspunde in timp ce mananca si daca vede ca e de lucru te paseaza la un interior inexistent. N-are nici-o relevanta cand lasi sa sune telefonul cate 2-3 ore, timp in care asculti aceeasi melodie... Poti sa lucrezi si in super mega relations, daca n-ai cu cine... degeaba

P.S. Sfatul meu: Notati-va intotdeauna numele persoanei cu care discutati. Notati intotdeauna (cereti daca nu vi se da) numarul sesizarii. Aveti intotdeauna pregatite datele contului, user/pass, adresa, etc. si rugati-va !