presupun ca te-ai simtit foarte bine cind i-ai dovedit ca te mintea in fata insa de fapt, ceea ce trebuie sa te intrebi este daca chestia asta ti-a rezolvat problema sau nu. chiar tu ai spus ca ti-a inchis telefonul. ok, deci nu ai rezolvat nimic. simti ca ai cistigat sau ca ai pierdut? pentru ca mie, sincer, mi se pare ca ai pierdut. da, nu e vina ta ca ai dat peste o proasta (probabilitatea sa dai peste unu care chiar stie ceva e destul de mica la noi..din pacate), insa cu riscul de a ma repeta iti zic ca astia sunt oamenii si ca daca vrei sa ti se rezolve problema trebuie sa comunici cu ei intr-un fel cu totul diferit. de fapt, insuccesul tau la telefon nu a fost determinat de ghinionul de a da peste persoana respectiva ci de faptul ca nu ai adaptat tactica in momentul in care ti-ai dat seama cu cine stai de vorba si ai preferat sa ii demonstrezi ca te minte. eu, daca eram in locul tau ii spuneam ca nu imi merge netul deloc si tineam placa asta pina cind imi spunea ca programeaza o echipa pentru a doua zi. nu tre se duci multa munca de convingere cu ei ca sa iti promita o programare (iar asta ti-o spun din experienta). daca echipa nu vine a doua zi sau in ziua programata, suni la ei, nu astepti o saptamana si le spui ca nu a venit nimeni SI ca nu iti merge netul. asta e ca in bancu cu cert si paradoxal. cert e ca sunt o sleahta de idioti, paradoxal, daca stii cum sa pui problema, te descuri fff usor cu ei.