Single post: De ce sa nu iti modezi consola!
-
Member
Inainte de actuala consola am avut modelul ps3 slim de 120gb. Nu am stat pe ganduri si am modat consola. La inceput era ok, luam jocuri de pe torrente le puneam pe hard si jucam modul singleplayer. Dar dupa o vreme m-am plictisit sa tot dl jocuri sa le transfer pe consola, sa folosesc nu stiu ce programe. Chiar nu mai aveam nici o satisfactie ca joc un joc pe consola. Jocuri tot nu am vrut sa cumpar. Asa ca m-am hotarat sa vand consola, si asta am si facut. Cred ca sunt 2 ani de atunci. Am ramas pe jocurile piratate pe pc care nici ele nu ma mai multumeau(descarca, dezarhiveaza, instaleaza, copie crack, nu e bun crackul.... valeo doamnee si tot asa). Am zis sa pun punct si m-am hotarat sa achizitione o noua consola ps3. Am inceput sa cumpar si jocuri, pot spune ca preturile sunt foarte ok si pe la noi atat timp cat stii sa cauti o oferta buna. Cat despre jocuri nu cred ca trebuie sa-ti cumperi N jocuri pe saptamana. La inceput se pot achizitiona doar jocurile care crezi tu ca ti se potrivesc si le preferi. Unul, doua jocuri pe luna ce sa contina si un multiplayer nu este imposibil pentru o perosana care da 1200 ron pe o consola. Mai putem renunta si la anumite vicii din viata noastra (berile in oras, cluburi, tigari, etc). Poate intr-un viitor vor gandi mai multe persoane in acest mod si pirateria nu ar mai fi asa de ridicata in tara noastra!