Single post: Conexiune internet
-
Senior Member
de acord ca reziliezi daca nu iti convine, insa cind nu ai alta solutie ce faci? in rahova mai aveam doar c-zone, iar ei au ajuns la mine in zona cu cablarea cu citeva luni inainte sa ma mut de acolo (si stateam deja de mai bine de un an si jumatate). ce era sa fac daca nu aveam alta solutie? m-am descurcat si eu cum am putut. aici in Titan am avut de ales intre RDS si o firma de cartier insa am un prieten la etaju 2 care are net de la ei si mi-a spus ca de fiecare data cind se intrerupe netu aia tre sa vina si sa il reseteze manual (iar pina atunci stai fara net) SOOOO RDS FTW, ce dreak sa fac? m-am mutat din nou acu 10 zile. constructorul a facut contract numai cu RTL (asa cum ti-am povestit de altfel). ce dreak sa fac? am luat un modem de la Orange (Vodafone nu are semnal la noi in complex). ziua mergea bine (60-80KB/s) si chiar ramaneam cu el pina cind venea RDS insa seara, dupa 7, scadea rata de transfer la 7-8KB/s (chiar daca imi aparea HDSPA cu Good Signal). nici nu i-am mai sunat sa ma cert cu ei. ce era sa le zic? sa mareasca banda in zona? lol, nu, am avut 15 zile de test si dupa 8 zile am reziliat contractul si am luat pachetul de la Romtelecom. in seara asta verific cum merge netul. mi-au dat un modem Huawei cu 1 ethernet. sunt chiar curios cum merge. daca am probleme sun la ei si promit sa impartesc experienta aici. 
PS dolce functioneaza ok, majoritatea canalelor romanesti se vad cam prost, cam blocky (exceptie facind irealitatea, monkey channel si antena 3 care se vad OGLINDA). in rest, VH1, animal planet, nat geo si discovery world/science/travel&living se vad acceptabil (mult mai bine decit tvr, antena1 sau protv). discovery RO se vede nasol. restul nu ma intereseaza ca nu ma uit la ele. am inteles ca daca bag semnalul in tv prin antena (nu prin scart cum e acum) s-ar putea sa se vada ceva mai bine insa ma indoiesc. o sa incerc totusi. pina acum, in materie de tv, cel mai bun semnal a fost la UPC si apoi RDS. bunica-mea si-a pus RDS digital si chiar e incantata de noua ei 'cutiutza' insa ii expira cartela aia saptamanal. cum bunica-mea e descurcareata de felul ei, a pus frumos 'cutiutza' in pachet si s-a dus la ei sa i-o schimbe (presupun ca trebuia sa ia numai cartela dar nu conteaza, i-au schimbat stb-ul si acum nu mai are probleme).