Dupa al 6-lea iPad 4 incercat, cei de la noumax cred ca si-au pierdut rabdarea... si au incercat sa afle cum sa procedeze mai departe cu cei de la Apple. Din pacate, raspunsul oficial eu inca nu l-am primit, dar din ce mi s-a comunicat verbal ar fi ceva de genul "Apple nu garanteaza acuratetea culorilor pentru produsele sale". Ceea ce personal consider ca e o aberatie. Deci poti primi un monitor, laptop, telefon sau tableta Apple unde negrul sa fie maro, rosul sa fie roz, albul sa fie galben... si nu ti se rezolva? Eu unul nu pot sa cred asta, si astept sa mi se dea si mie raspunsul in scris, dupa care "escaladez" situatia la cei de la Apple, direct.

Mai rau e ca nici macar nu am putut ramane cu iPad-ul care era cel mai OK... a trebuit sa aleg unul din celelalte, care inca erau la Noumax (cel care era mai OK trebuia trimis inapoi ca defect). A fost interesant totusi sa vad 5 iPad-uri 4 cu 64GB si Cellular, puse unul langa celalalt. Niciunul nu avea aceeasi gamma, aceeasi temperatura de culoare. Ceea ce incepe sa introduca un mare semn de intrebare asupra modului in care se calibreaza mai nou iPad-urile. iPad 3 a fost numit de experti ca fiind un exemplu de "asa da", insa acum se pare ca nu mai e cazul. Sper sa nu se culce pe lauri, si sa renunte la ceea ce a facut Apple mare: controlul calitatii si garantarea calitatii!

Voi vedea Luni ce se poate face si voi posta aici. Intre timp il folosesc in draci... se misca excelent. Probabil inca o generatie si nu se va mai simti diferenta intre pc si tablet. Cel putin la browsing e aproape insesizabila...