Quote Originally Posted by MonkY View Post
Sunt asa obosit de ceea ce se intampla in ultima vreme cu produsele Apple (peste care mai punem si modul de rezolvare a problemelor in Romania)... incat nici nu stiu daca mai vreau sa ma chinui sa-l schimb. iPad 3 schimbate n bucati (pt. ca venisera cu defect)... la iPad 4 deja cred ca am facut 10 drumuri... acum si iPhone 5. Daca o vor tine tot asa, nu le vad prea bine viitorul. Pana acum la Apple vorbeam de incercarea de a face produsul perfect, dar se pare ca s-au culcat prea mult pe lauri.
Tu mai crezi in Mos Craciun? Si Apple are fabricile tot in China. Probabil folosesc componente mai de calitate si au un control al calitatii peste medie, dar in final tot niste chinezi le produc si le verifica. Plus ca e clar ca nu mai au un plan clar sau cel putin niste reguli cum au alte companii, produc pe banda si lanseaza produse haotic - nu mai au nici macar o numerotare consecventa.

Pana la ipad3 totul a fost ok, ipad1 s-a lansat in primavara 2010, doiul in primavara 2011, trei in primavara 2012, totul parea ok, doar ca l-au numit "new ipad". Apoi trantesc ipad4 si ipad mini la jumatate de an dupa "new ipad". Alte companii mari se chinuie sa-si respecte un ciclu de productie, vezi INtel cu tick-tock-ul, divizia grafica AMD(fostul ATI) cu driverele lunare, etc, Apple merge in directia opusa.