Sanjuro, repet: Nu sunt toate asa! La Noumax era unul care avea albul PERFECT! L-as fi luat instant, daca n-ar fi fost varianta alba (si era service pentru eMag). Also, am spus mai sus... am pus 5 iPad-uri unul langa altul... si fiecare era mai cald sau mai rece. Acum, nu pot decat sa presupun ca se intampla asa de cand cu Apple mergand doar cu LG (toate-s warm)... pe cand Samsung mergea pe cold calibration.

mark: pana la urma cred ca asa o sa si fac... desi pana acum nu am vazut sa existe sanse pt. Jailbreak (in afara de cel pentru developeri, care nu va vedea lumina zilei niciodata)

gug: pe mine m-a "mirat" ca niciunul din cele 5-6 iPad-uri nu aveau un alt defect. Toate erau perfecte, fara pixeli morti, praf, zgarieturi sau alte defecte. Singurul defect era chestia asta de calibrare...

Sincer, ma bate rau de tot un gand... sa pornesc o petitie ceva, prin care sa strangem suficiente semnaturi cat sa-i convingem pe cei de la Apple sa introduca in Settings o simpla optiune de color settings (nu trebuiesc decat 3 slidere pentru RGB). Si in felul acesta, fiecare isi poate calibra linistit iDevice-ul, fara sa mai trebuiasca sa schimbe o groaza pana nimeresc ceva perfect.