NFS Undercover (PS3)
Stiu ca e un joc vechi, dar abia am intrat in lumea consolelor, si o iau cu inceputul ....

Sa termini cariera jocului, nu este un lucru foarte greu. Mai greu devine atunci cand incerci sa platinezi jocul. Ai nevoie sa domini toate cursele, dintre care 2 mi-au dat adevarate batai de cap. Fiind un joc vechi, nu prea gasesti alti jucatori online. Asta e un dezavantaj, deoarece un trofeu iti cere sa castigi o cursa impotriva a 7 persoane. De cele mai multe ori gasesti 3-4 persoane la o cursa, iar uneori nu gasesti pe nimeni. Am avut noroc dimineata, cand am completat si acest trofeu. Un alt trofeu care mi-a scos peri albi, imi cerea sa joc 119 curse online. Daca joci de placere nu ar fi o problema, dar trofeul asta l-am facut pe final, cand deja devenise plictisitor. Ma bucur ca am terminat.

Ii dau nota 8/10 datorita acelor trofee online si poate si din cauza ca mi s-a parut cam usoara cariera. Ma asteptam la ceva mai lung si mai dificil

Urmatoarele pe lista mea sunt Tekken 6, Fifa 12, si poate imi mai aduce mosul un NFS