Single post: iPhone 5
-
Senior Member
iPhone 5
Pai odata atins un varf, de acolo se coboara in mod normal. Din cate stiu eu, nicio companie nu a reusit sa stea in varf foarte mult timp... Si pana la urma in ultimul an Apple a demonstrat ca este o companie obisnuita care ne-a aratat ca poate face deviceuri premium, dar acum ne demonstreaza ca este foarte capabila sa faca si greseli, mai mari sau mai mici. Iar consumatorii si economia te taxeaza imediat. De exemplu astazi am realizat si eu ca cu vechiul telefon, 3g cu ios 4.2.1 nu am avut in 3 ani de zile nici macar jumatate din bugurile si problemele pe care le am de 2 luni cu un iphone 4s cu ios 6.0.1. Asta nu inseamna ca este o regula, dar sunt multi care se plang de acest lucru. Am citit mai multe articole in care analistii preconizeaza in urmatorii ani o cadere a companiilor precum apple, google si facebook. Chiar sunt curios ce va urma... Insa nu pot sa ascund faptul ca mi s-au inselat asteptarile. Numai cand ma uita prin cate a trecut MonkY cu iPadul si acum u iPhoneul 5, daca se intampla o data puteai sa dai vina pe ghinion... Dar e neacceptabil ce se intampla. Nu zic ca ar exista vreun device mai bun sau o companie mai competenta, incerc sa spun ca Apple incepe sa ne arate ca nu este o companie precum am crezut eu si poate multi dintre noi, care impune trendul si nu greseste orice ar face, insa din pacate nu exista eficenta maxima, nu are cum
. Si intamplator sau nu acest lucru a inceput odata cu moartea lui SJ.
Sent from my iPhone using Tapatalk