Quote Originally Posted by Khan View Post
Un copil de 10 ani se uita la Hannah Montana, si joaca cele mai casual jocuri ever. (gen Cooking Mama)
DS e platforma care le ofera parintilor jocuri cu personajele lor preferate la un pret sublim si nu le tine nici TV-ul ocupat.
De ce sa le ia un PSP?

Insa DS nu se opreste doar aici. Sunt curios ce te-ai fi facut daca erai gamer prin 97-98 la inceputul erei 3D. Probabil te ardea retina din cauza "calitatii grafice".
Personal sunt mandru de faptul ca un copil incepe cu un DS. Il face sa realizeze ca nu grafica e totul intr-un joc.
Iti recomand un Chrono Trigger sau FF XI Revenant Wings. Sunt doar 2D, nu simuleaza in nici un fel 3D-ul, deci sunt eyeburn-proof.

Joaca-te pe un DS mai intai, continuam conversatia dupa
Sunt curios ce parere o sa ai dupa ce tipi de nebun sa trezesti un mos in Zelda, sau suflii in microfon ca sa stingi niste luminari. Eu nici nu m-as mai uita la grafica pentru asa ceva..
Daca am anumite standarde inseamna ca nu am prins acea era? eu ma joc din 94.Totu de la duke nuken3d,starcraft1,red alert 1-2 kain's wrath,warcraft 2 etc si mi-au placut si toate arata mai bine decat un titlu ds.
Da fiecare cu gusturile lui in gameplay nu vreau sa ofensez pe nimeni care a cumpar ds/dsi.Eu de exemplu nu as sufla in microfon intr-un transport comun:
1.Poate oameni vor crede ca folosesc narcotice si ma raporteaza la politie.
2.Ajung la politie si in puscarie nu ajuta ds-u (jk jk,aici este dupa gusturi cum la alti le plac shooterele cu big bad guys..la alti le place sa ..sufle)