Bine pirateria aici are mai multe explicatii. In primul rand este dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu consola lui. Atat timp cat o foloseste numai in interes propriu, nu face reclama si nu distribuie mai departe materialele piratate. Pirateria reprezinta defapt reproducerea si comercializarea neautorizata in cazul nostru a jocurilor. Ok dar acum o persoana care da 1200 RON pe o consola cred ca poate sa-si cumpere un joc sau doua pe luna. Parerea mea e ca nu trebuie mai mult. Daca ai mai multe te plictisesti mai repede. Am vazut mai sus ca unuii si-au modat consola din comoditate. Si eu am avut o consola modata si nu a fost asa de "comod". Sa faci servere intre pc si consola, sa dl jocuri, sa cauti eboot si multe altele. Mai comod este cand te duci la un magazin ai cumparat jocul il bagi in consola si te joci. Altii se plang de pretul jocurilor. Da, acum doi trei ani pretul era destul de mare. Acum si la noi au scazut considerabil, iar lumea trebuie sa inteleaga ca nici gratis nu se pot da.