Nici eu nu mi-am modat consola.

Nu am dat bani multi pe consola pentru ca mi-am luat-o sh, am cautat una mai ieftina desi luasem in calcul si una noua din magazin dar am zis ca mai bine diferenta o investesc in jocuri. Am cautat una nemodata ca sa pot beneficia de toate avantajele consolei. Nu am vrut sa intampin aceleasi probleme ca pe PC, cu crackuri si alte porcarii, merge - nu merge etc. Deci si din comoditate si lipsa de stres am preferat sa cumpar jocuri.

Am consola de nici 2 luni, am tot colindat magazinele in cautare de jocuri si in afara de noile aparitii care intradevar sunt scumpe la inceput am gasit si destule oferte la jocuri mai noi sau mai vechi. Mi-am luat FIFA 12 la oferta la 50lei de la Altex si ceva jocuri la 30lei, pot sa zic ca a fost o super oferta. Asadar daca vrei jocuri ieftine gasesti destule noi sigilate sau sh, prin magazine sau chiar aici pe forum. Si am mai observat ceva daca chiar iti place un joc dai si 200lei pe el, eu unu as da. Imi place seria de la Assassins Creed, am terminat 1 si 2 iar momentan joc Brotherhood, o sa caut Revelations si probabil ca 3-ul o sa il iau nou pentru ca am vazut destule oferte sigilate.

Tin sa confirm si eu spusele altor useri de pe forum, in cazul piratarii ai acces la multe jocuri si probabil avand asa multe esti nehotarat si nu ajungi sa termini vreunu. Eu unu pe pc nu prea mai am jocuri in calculator din cauza asta si in general joc doar jocuri de strategie. In concluzie nu cred ca te costa o avere daca cumperi 1,2 sau 3 jocuri pe luna depinde de ritmul de joc si timpul alocat jocului. Oferte sunt destule si chiar la preturi modice.