Single post: Grand Theft Auto V - GTA 5 - GTA Online
-
Senior Member

Originally Posted by
Alexandru
Nu ai jucat destule jocuri. (parerea mea)
dar nici daca zici ca GTA V e cel mai asteptat joc din toate timpurile. Chiar zilele astea vorbeam cu niste prieteni si cam toti am vazut de acord ca GTA a scazut calitativ (in ochii nostrii cel putin) dupa ce a aparut GTA IV. Cam de atunci s-au impartit taberele si au cam disparut din fani.
Jocuri mai asteptate? Urmatorul Batman, AC III tocmai s-a lansat, God of War Ascension, Final Fantasy Versus XIII si inca cateva. Ca sa nu mai zic IP-urile noi care pt mine cel putin sunt mult mai asteptate decat un sequel sau prequel sau altceva de genu: The Last of Us, Two Souls, The Last Guardian, Agent.
Vezi, aici gusturile nu se discuta... stiu o gramada de prieteni care asteapta cu mai multa nerabdare urmatorul...Trine, decat GTA. Depinde foarte mult de ce fel de joc vrea sa fie: unul serios, cu o poveste serioasa si personaje stereotipice suparate pe viata? (Russians my friend...russians). Sau unul stereotipic dar care incearca sa faca misto de el atat prin poveste cat si personaje (GTA: Vice City sau San Andreas).