Single post: Sfat achizitionare aparat foto mirrorless
-
Admin
Mare maestru, din pacate eu nu sunt expert in mirrorless-uri, insa eu as face in felul urmator. As suna la F64 si as stabili cu ei ca vreau sa cumpar unul din cele doua, cu conditia sa te lase sa te joci un pic cu ele. Sunt sigur ca nu va fi o problema. Ia-ti de-acasa un card (sau achizitioneaza de la ei in caz ca nu ai), si fa ceva poze (nu te zgarci, fa cat mai multe) cu ambele. Mergi frumusel acasa, si vezi care dintre ele iti place mai mult. Adauga la asta si ergonomia sau designul (ca doar te-ai jucat cu ele si ti-ai format o opinie, sunt sigur de asta)... si rezulta clar castigatorul. Bafta!
Ca opinie personala... eu inca le consider niste strutzo-camile. Nu sunt nici suficient de mici incat sa fie pocketable, nici nu au suficient de multe features incat sa faca un DSLR sa para obsolete. Unde mai punem obiectivele existente pe piata... Eu unul am ales sa merg pe o compacta cu un Canon G15 pentru portabilitate si m-am zbatut rau de tot intre aceasta, Canon G1x si Sony RX-100. Dar am Canon 7D care asteapta linistit atunci cand e nevoie de mai mult...
Acum, depinde de fiecare ce-si doreste, si ce face mai exact cu aparatul