The Hobbit - 10/10!!!

Incredibil filmul. Mai intai vreau sa spun ca a durat mai mult decat ma asteptam (ca fir epic), probabil pentru ca au pus foarte multe scene care nu apar in carte, ci sunt luate din alte lucrari ale lui Tolkien si pt asta pot spune: I LOVE YOU Peter Jackson!!! Si nu mi se pare ca a fost prea multa vorbarie sau ca a tras mai mult decat trebuie din film, la inceput chiar urmeaza cartea si este foarte fidel. Acum vreau sa spun de treaba asta cu HFR ca, desi pare ciudat rau de tot la inceput, te obisnuiesti si arata absolut superb, e ca si cum ai redescoperi HD-ul . Totul e mai clar si mai fluid si in scenele de actiune, cand in mod normal s-ar aglomera ecranul si nu ai mai intelege nimic, totul se misca frumos si este foarte vizibil, a fost o alegere buna HFR-ul asta, desi eram foarte sceptic la inceput (si se imbina perfect cu 3D-ul).

Oricum, nu ratati filmul, mai ales daca sunteti fan universului Tolkien si neaparat sa-l vedeti in 48 de cadre. Indraznesc sa spun ca mi-a placut mai mult decat prima parte a trilogiei LOTR, The Fellowship Of the Ring. Chiar daca am citit cartea The Hobbit, sunt foarte curios cum vor fi urmatoarele doua filme din moment ce sunt multe scene noi.