Mazzaxx
Nu te vei lasa de fumat cu tigara electronica, dar vei fuma cu mult mai putine riscuri pentru sanatate (asta e deja sigur). Cat despre interzicerea acestor tipuri de tigari, iti dau o veste! In Canada exista deja proiecte de lege prin care vor sa le mai limiteze vanzarile catre populatie (nu de alta, dar marile firme producatoare de iarba infasurata in hartie deja crapa financiar mai ales din cauza crizei economice) Cum spuneam si in prima mea postare pe forum, prima tigara a fost modelul 5082 (cu refil la 30 ml). Am ramas intr-un singur atomizer pe care l-am forjat 15 ore/zi si inca functioneaza perfect. Se pare ca daca vrei sa-l protejezi trebuie sa ai tot timpul lichid in rezerva (sau, ma rog, sa nu incerci sa storci o rezerva fortand atomizer-ul pe uscat). Despre spalare - nu stiu ce sa zic?! Eu l-am spalat pana acum de doua ori si l-am uscat prin utilizare (forjandu-l pe rezerva plina 2-3 min pana la reanvierea efectului cautat de orice fumator). Azi mi-a venit Janty Dura cu buton pe acumulator! E FENOMENALA! Sa vedem daca rezista pana la inviere!