Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
21-12-2012 10:47 #3640 SP
VIP Member
Aici e cu dute-vino in functie de ce preferi mai mult.
In principiu, daca ti-au placut mult cartile lui Tolkien o sa iti placa mai mult Hobbit decat LotR (care a avut multe fail-uri din punctul acesta de vedere). De asemenea, daca ti-au placut filmele din trilogia LotR nu o sa fii foarte impresionat de Hobbit.
In cazul meu (care sunt fan al universului creat de catre Tolkien), filmele LotR imi par bune din punct de vedere al personajelor, actorilor costumelor/machiajului, coloanei sonore si a lumii transpuse, dar din punct de vedere al ecranizarii cred ca este foarte prost filmul. Tot din acest motiv ador cat de bine a fost ecranizat the Hobbit care are toate calitatile lui LotR dar cu un accent mult mai pare pe povestea originala (exceptand cateva scene exagerate sau mai grabite - scenele cu Radagast si intalnirea dintre Bilbo, Gollum in principal).