Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Samsung Galaxy Note II
-
Senior Member

Originally Posted by
tudyniuz
Eu ma tot gandesc sa fac trecerea de la un 4S, dar nu cred ca o voi face intr-un final. Am avut si Note 1 si mi-a placut, insa ce ma deranjeaza cel mai mult este plasticul din care e facut. Nici primul Note nu era grozav, dar plasticul asta de pe 2 mi se pare ordinar. Si e totusi cel mai scump Samsung, ai alte asteptari. L-am butonat mult pe 2 si se misca excelent, dar cand m-am obisnuit cu materialele superioare de la Apple mi-e greu sa renunt la ele pentru un plastic subtire, lucios si per total urat.
La calitatea materialelor sunt foarte de acord, nu poti cere mai mult de la plastic decat - plastic. iPhone a fost intotdeauna etalon intre smartphone-uri la build quality. Dar cam atat pana recent...
In rest pe mine ma coafa foarte bine si S3-ul insa, cred ca am mai spus-o, am avut ocazia sa iau acest Note 2 Titanium Grey de nou la un pret foarte bun si nu am putut refuza. Ulterior am aflat ca bine am facut ca l-am luat deoarece imi place mult, are chestii noi care ma tin in priza. Imi place mult stylus-ul, e foarte interesant sa navighezi pe net cu el.