Single post: Samsung Galaxy Note II

1. #25 SP
    Senior Member mark's Avatar

Re: Samsung Galaxy Note II

Indiferent ce zice personajul ala de pe youtube mie imi e tare antipatic, e un hillbilly (taran) autentic. Il duce capu cat un copil de 10 ani, n-as lua in calcul ce spune el.
    Da, Note 2 e un smartphone foarte bun insa nu e pt toata lumea. Daca vrei portabilitate maxima si utilizare asemanatoare atunci iti iei iPhone 5 si nu ceva cu ecran de 5.5". Daca iti plac gadget-urile, vrei sa ai cel mai performant smartphone cu baterie foarte buna si nu te deranjeaza o marime ceva mai mare atunci recomand Note 2.

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Cum e cu marimea lui in utilizarea de zi cu zi? Nu e cam incomod? Ma refer in primul rand la situatii cand nu ai decat o mana libera.. sau la caratul prin buzunare.
    E incomod in unele situatii, asta nu poate nega nimeni. Exista o optiune ce te ajuta la a folosi telefonul cu o mana. Deci nu e stres, Samsung s-a gandit si la asta, telefonul devenind perfect utilizabil cu o mana. Intra si in blugi ok, ocupa tot buzunarul e drept insa nu e ceva de genul no way. Si nu am 3M inaltime sa port haine mari... am 1.82 inaltime, sunt average, si nu-mi plac blugii largi. Daca vreti va fac si poze sa vedeti cum intra. Repet, e mai incomod ca restul smartphone-urilor ce le-am avut din cauza marimii, logic, insa e perfect utilizabil.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1356595818825.jpg