Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battlefield 3 Stats
-
Junior Member
Battlefield 3 Stats
Mi-a venit o idee, geniala bineinteles, la ora la care omul are un maxim de creativitate, anume ora 03:00-04:00 AM. Ideea respectiva, dupa cum va puteti da seama din titlu, e sa am ocazia sa ma lau.. pardon, sa impartim statsurile noastre. Puteti posta linkuri catre battlelog, bf3stats sau un linkuri catre graph-uri. Incep eu: MarloweBravo2 - BF3 Stats
Ma mandresc cu un loc 31(cand eram "in putere" eram pe locul 18 dar am avut ceva probleme cu xboxul si cu banii
si am scazut) pe leaderbords-urile pentru killuri cu L96(8311kills) L96 for 360 - BF3 Leaderboards
P.S: Abia astept sa vad ce hardcore sunteti cu statsurile voastre, si cine stie, poate voi da de unul din cei 30 de playeri care sunt deasupra mea
(pentru a-l invata sa traga cu l96, bineinteles
)