Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Wii U reviews
-
Member
Și eu m-am așteptat la alt răspuns... 
Mai ales cine vine din era N64...nu cred că n-ai știut ”ce te așteaptă” după ce iei Wii U. Nu cred că nu erai/ești conștient că ai luat consola �ntr-un mediu ostil, unde și peste un an jocurile vor avea prețuri prohibitive, că posibilitatea de a da jocuri la schimb pentru altul nou �n magazin e cvazi inexistentă, că la tine �n cartier vei fi singurul care are Wii U, astfel șansa de a �mpărtăși cu cineva experiența scade spre zero absolut și că (poate) toată viața te vei limita la forumuri și la MiiVerse...
Cine �și ia Wii U �n ziua lansării, mai mult!...face pre-order...trebuie să fie predominant fan Nintendo. Cel puțin e un pic aiurea să vină apoi să spună că știi...gamerul generalist din mine acum regretă investiția... 
Eu n-am avut hai să zic privilegiul să joc un Ocarina of Time la timpul lui, nici măcar Twilight Princess (abia Skyward Sword a fost primul titlu pe care l-am jucat ”�n timp real”), pentru că pe atunci aveam alte preocupări și am ”descoperit” lumea Nintendo pe c�nd aveam 35 de ani.
Dar eu ca fan Nintendo niciodată nu mă g�ndesc dacă din punct de vedere genralist a meritat să-mi iau (și) un 3DS, dacă o să mă joc la fel de mult ca unul care are PS Vita, dacă o să beneficiez de la fel de multe titluri ca ceilalți, dacă o să am 100 de StreetPass-uri pe zi...
C�nd vine vorba de Nintendo, nu există alegere bună sau alegere proastă.
Sigur, nu sunt bigot, nu am obloane și văd numai una 
Motiv pentru care nu recomand la oricine să-și ia un Wii sau 3DS.
Eu sper să-mi iau anul viitor un Wii U. Acuma �n toamnă mi-am luat 3DS, am investit și �n jocuri...de mai apăream �n ușă și cu un Wii U, nevastă-mea ar fi băgat divorțul a doua zi 
Ce am scris mai sus e strict părerea mea, nu vreau să ofensez pe nimeni și nici să intru �n vreun conflict cu cineva pe motiv de diferențe de opinie.