Și eu m-am așteptat la alt răspuns...
Mai ales cine vine din era N64...nu cred că n-ai știut ”ce te așteaptă” după ce iei Wii U. Nu cred că nu erai/ești conștient că ai luat consola �ntr-un mediu ostil, unde și peste un an jocurile vor avea prețuri prohibitive, că posibilitatea de a da jocuri la schimb pentru altul nou �n magazin e cvazi inexistentă, că la tine �n cartier vei fi singurul care are Wii U, astfel șansa de a �mpărtăși cu cineva experiența scade spre zero absolut și că (poate) toată viața te vei limita la forumuri și la MiiVerse...
Cine �și ia Wii U �n ziua lansării, mai mult!...face pre-order...trebuie să fie predominant fan Nintendo. Cel puțin e un pic aiurea să vină apoi să spună că știi...gamerul generalist din mine acum regretă investiția...
Eu n-am avut hai să zic privilegiul să joc un Ocarina of Time la timpul lui, nici măcar Twilight Princess (abia Skyward Sword a fost primul titlu pe care l-am jucat ”�n timp real”), pentru că pe atunci aveam alte preocupări și am ”descoperit” lumea Nintendo pe c�nd aveam 35 de ani.
Dar eu ca fan Nintendo niciodată nu mă g�ndesc dacă din punct de vedere genralist a meritat să-mi iau (și) un 3DS, dacă o să mă joc la fel de mult ca unul care are PS Vita, dacă o să beneficiez de la fel de multe titluri ca ceilalți, dacă o să am 100 de StreetPass-uri pe zi...
C�nd vine vorba de Nintendo, nu există alegere bună sau alegere proastă.
Sigur, nu sunt bigot, nu am obloane și văd numai una
Motiv pentru care nu recomand la oricine să-și ia un Wii sau 3DS.
Eu sper să-mi iau anul viitor un Wii U. Acuma �n toamnă mi-am luat 3DS, am investit și �n jocuri...de mai apăream �n ușă și cu un Wii U, nevastă-mea ar fi băgat divorțul a doua zi

Ce am scris mai sus e strict părerea mea, nu vreau să ofensez pe nimeni și nici să intru �n vreun conflict cu cineva pe motiv de diferențe de opinie.