Quote Originally Posted by rodarkone View Post
Credeam ca odata ce am comandat un produs el imi va fi livrat, mai ales ca este platit. Sau daca se stia ca nu se fac livrari intre 22 - 10 ianuarie de ce mi s-au tras banii din cont si nu s-a asteptat pana pe data de 10 sa imi fie efectuata plata ?
Salut,

in perioada respectiva nu este activ sistemul de confirmari telefonice si livrari. Banii tai nu au fost trasi, nu ti s-au luat, sunt la procesatorul de plati electronice. Daca esti limitat in timp de prezenta in tara, putem aranja sa se refuze plata pana pe data de 4.01 inclusiv, urmand ca apoi sa iti revina pe card in 1-2 zile (in functie de cum se misca banca ta). Daca nu esti presat de timp, vei fi contactat telefonic pentru confirmare (estimam data de 10.01, dar este posibil si ceva mai repede) si te poti decide atunci. Daca vrei sa procesam direct returnarea banilor incepand cu data de 4 imi poti da un PM sa ne poti scrie la [email protected].

Multumesc.

---------- Post added 02-01-2013 at 02:11 PM ----------

Quote Originally Posted by scofield91 View Post
Oricum, sunt de aceeași părere ca și tine, nu este normal să ți se fi retras banii c�nd ai plasat comanda, dacă ea nu va fi livrată cur�nd.
Banii nu se trag decat dupa confrmarea telefonica si expedierea prodsului. In acest moment nu apar pe cardul respectiv pentru ca sunt blocati la procesatorul de plati prin card, nu sunt trasi de catre noi. Asa cum am discutat mai sus, se poate decide clientul daca returnam suma sau daca doreste sa astepte inceputul programului in 2013. Multumesc.

---------- Post added 02-01-2013 at 02:12 PM ----------

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
Saklut
Incerc si eu sa caut pe site (www.gameshop.ro) Far Cry 3 (ma intereseaza in principal versiunea de PC) si nu functioneaza optiunea de cautare. Nu returneaza nimic. Sau nu mai aveti jocul?
Momentan produsul nu mai este in stoc.